Remmen & ophanging

Voor deskundig advies, nauwkeurige controles en hoogwaardige reparaties van remmen en ophanging, kunt u vertrouwen op AV Motors.

Hoort u een piepend geluid elke keer dat u remt of merkt dat uw voertuig onstabiel aanvoelt tijdens het rijden, wij staan klaar om uw rem- en ophangingssystemen weer in topconditie te brengen.

Remmen zijn van cruciaal belang voor uw veiligheid en de veiligheid van anderen op de weg. Ons team kan uw remsysteem controleren op slijtage van de remblokken, remschijven, remklauwen en remvloeistof. Indien nodig kunnen we versleten onderdelen vervangen en het remsysteem afstellen om optimale remprestaties te garanderen. We begrijpen het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om remreparaties, daarom gebruiken we alleen originele of hoogwaardige onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties.

Naast remmen is ook de ophanging van uw voertuig van groot belang voor een soepele en comfortabele rit. Ons team kan de ophanging van uw voertuig inspecteren en eventuele problemen met schokdempers, vering, draagarmen, stuurinrichting en andere componenten detecteren. We zullen ervoor zorgen dat uw voertuig weer stabiel en responsief aanvoelt, zodat u met vertrouwen de weg op kunt.

Breng & haaldienst <30km Genk

Meer dan 15 jaar merkervaring

Beste prijs regio Limburg