Over ons

Bij ons staat klantentevredenheid op de eerste plaats. Wij begrijpen dat uw auto niet zomaar een voertuig is, maar een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven. Daarom streven wij ernaar om u de best mogelijke service te bieden, vanaf het moment dat u onze garage binnenstapt.

Als onafhankelijke specialist kunnen wij dezelfde kwaliteit leveren als een officiële merkvertegenwoordiger, maar dan tegen een scherpere prijs. Wij zijn vertrouwd met een breed scala aan automerken en -modellen. Of het nu gaat om een routineonderhoud, reparaties, of diagnose van complexe technische problemen, wij hebben de expertise en de middelen om uw auto in topconditie te houden.

Wij geloven in transparantie en open communicatie. Voordat we aan een reparatie of onderhoud beginnen, zullen we altijd duidelijk met u bespreken wat er moet gebeuren en welke kosten daaraan verbonden zijn. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u te voorzien van uitstekende service die zowel betrouwbaar als betaalbaar is.

Onze garage is uitgerust met geavanceerde apparatuur en gereedschap, zodat we efficiënt kunnen werken en de hoogste kwaliteitsnormen kunnen handhaven. Daarnaast gebruiken we alleen originele of hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw auto optimaal presteert en veilig blijft.

Bij AV Motors draait het niet alleen om het onderhouden en repareren van auto’s, maar ook om het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We hechten waarde aan uw feedback en streven ernaar om constant te verbeteren. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Kom langs bij onze garage en ervaar zelf onze uitstekende service en expertise. We kijken ernaar uit om u en uw auto te verwelkomen en te zorgen dat u met een gerust hart de weg op kunt gaan.